Hwa Xia Acupunctuur Kliniek

  

                                           

Oriental Mdical

Acupunctuur praktijk Alkmaar

Cosmetische acupunctuur

Cosmetische acupunctuu

Cosmetische acupunctuur stimuleert de huid om de collageenproductie te verhogen. Hierdoor stabiliseert de huid zich en verminderen de rimpels, de fijne lijntjes in het gezicht en de diepere rimpels worden aanzienlijk minder.


Cosmetische acupunctuur is een behandelvorm waarbij de energiebanen en daarmee ook de gezichtspieren gestimuleerd worden. Door de energiebanen te stimuleren worden de collageen gestimuleerd en daarmee de gezichtsspieren ook.


De gezichtsspieren kunnen door bepaalde factoren verhinderd worden om strakker te worden of waarbij er onvoldoende energie is voor het aansterken.Acupunctuur in Alkmaar en Zaandam

GuaSha schoonheidsbehandeling

(Jade behandeling)


Behandeling met Jade heeft het effect van een "peeling". De huid wordt met een speciale olie ingesmeerd en er wordt met een Jade steen zachtjes over de meridianen en alle punten en reflexzones geschraapt


De resultaten zijn onder andere: een versteviging van de huid en meer energie, waarbij dode huidcellen worden verwijderd, de pigmentvlekken en rimpelvorming worden bestreden. De behandeling heeft een rustgevend effect en men voelt zich vitaler. De huid voelt zacht en soepel aan.

 
Gezichtsacupunctuur is niet alleen een effectieve rimpel bestrijding, het kan ingezet worden bij een heel scala aan andere aandoeningen, zoals: 
* fijn lijntje/rimpel  
* pigmentvlekken
*littekens  
*couperose​ 
* acne​  
* grove poriën
*droge, vochtarme of vette huid
* oogleden​, wallen/donkere kringen

Hoe vaak cosmetische behandeling bij U nodig is, hangt af van de conditie van uw huid. Wij adviseren u gemiddeld 5 tot 7 behandeling te ondergaan met een tussenpoos van 2 tot 4 weken. De behandeling is geschikt voor vrijwel alle huidtypen en alle leeftijden.